Uutuuksia Artdecolta

Syksy on saapunut!

Artdecon meikkikokoelma Beauty of Nature vie mukanaan mystiseen kauko-idän maailmaan. Voimakkaat ja tummat värit sointuvat kauniisti syksyyn.

Osa tuotteista on jo ennestään tuttuja, mutta sävyt ovat uusia.

High Performance Lipstick tuo huulille kiiltoa ja täyteläisyyttä. Hoitavan pantenolin ja E-vitamiinin ansiosta huulet tuntuvat ihanan pehmeiltä. Uusi sävy Rose hip nro 404 hehkuu voimakasta punaa ja Boysen berry nro 505 tuo huulille marjaisan violetin sävyn.

Kestävyyttä huulimeikkiin saa Soft Lip Liner Waterproof -rajauskynällä. Uusina sävyinä syksyisen punertava Chai tea nro 59 , sekä Plum wine 97, joka saa huulet hehkumaan viininpunaa.

Syksyn trendin mukaisen silmämeikin saa loihdittua uusilla mosaiikkiluomivärisävyillä. Lämmin kullan vivahteinen sävy yhdistettynä voimakkaaseen ruskeaan tuo syvyyttä katseeseen. Voit vielä korostaa katsetta lisäämällä silmiin hieman tumman vihreää tai – violettia. Luomivärit sekä mosaiikkiposkipuna kulkevat kätevästi mukana magneettipohjaisessa Beauty Box Trio Limited Edition – rasiassa.

Syksyn teemalla koristeltu Blush Couture –rasia on kaunis kuin koru; sen kolmisävyiseen punaan on prässätty suloinen kolibri. aavistuksen hohtavat, kevyesti levittyvät sävyt tuovat kasvoille lempeää hehkua.

Nopeasti kuivuvat ja kestävät Art Couture –kynsilakat antavat kynsille täydellisen peittävän sävyn. Uutuusvärejä ovat maanläheinen punainen, intensiivinen vihreä, metallinhohtoinen violetti sekä kullanhohtoinen nude. Parhaan kestävyyden takaa 2 in 1 Lacquer, joka suojaa kynttä värjääntymiltä ja kiinnittää lakan. Kiireiselle sopii pintakuivattava päällyslakka Ultra Quick Dry Top Coat, joka kuivattaa lakan vain 60 sekunnissa.

Täysin uusi Roll it Disc Eyeliner on nestemäinen rajausväri, joka levittyy pienen pienellä pyörällä. Sillä saa tarkan, mattamustan rajauksen.

Nestemäinen Long Lasting Brow Liner on tussimainen kulmakynä, jossa on vino kärki. Tällä erittäin kestävällä kulmakynällä voit joko piirtää kulmat tarkasti tai täyttää täyteläisiksi.

Erittäin värikylläinen musta ripsiväri tuo syvyyttä katseeseen. Kauniisti kolibrein koristeltu Volume Sensation Mascara Limited edition –ripsivärin suuri pehmeä harjas tuo ripsiin runsaasti volyymia ja pituutta.

Uusi Full Mat Lip Color tuo huulille intensiivisen, erittäin kestävän mattavärin. Runsas pigmenttipitoisuus takaa täyden peittävyyden. Nämä kuusi ihanaa sävyä saavat huulet hehkumaan syksyn punaisissa!

Pistäydy hoitolassamme, niin valitsemme juuri sinulle sopivat syksyn värit.

Ihanaa syksyä!

-Essi

Mitä sinä haluaisit Äitienpäivä lahjaksi?

Äitienpäivä 14.5.3017

Aiheuttaa aina pientä pohdintaa; mikä olisi ihanin, mukavin, pidetyin ja hellivin lahja. Ja varsinkin kun lahjaa ostetaan äidille , siihen liittyy niin paljon tunteita. Kiitosta, rakkautta, hellyyttä ja hyvän toivotusta.

Kun kaikilla on kaikkea ja elämän rytmi vauhdikas, voisi pieni pysähtyminen olla parasta. Itse ainakin arvostan hoitavaa lahjaa, se on aikaa itselle ilman paineita. Hoidetaan sitten kasvot, jalat, kädet tai vartalo. Tai uusia vinkkejä meikkiin. Apua voi myös saada uuden tyylin päivitykseen; silmälasikehykset, hiukset yms.

Hoitolan lahjakortti on oivallinen lahja ja taatusti pidetty.meikkisutitytto

Ihanaa Äitienpäivää kaikille Äideille!

Huippu tuloksia hapotushoidolla

Kokemukseni Medik8 happohoidosta

Olen kärsinyt epäpuhtaasta ihosta teini-iästä asti. Suurin ongelma-alue oli leuka, eivätkä lääkärin määräämistä antibioottikuureista ja lääkevoiteista ollut apua kuin hetkeksi. Samaan aikaan kun aloitin työt Beauty Spot:ssa, tuli hoitolaan uusi ihonhoitosarja.

Medik8 – sarjassa on erilaisia A – ja C – vitamiinituotteita, joilla voidaan hoitaa erityisesti ikääntyvää, punoittavaa ja akneihoa. Sarjaan kuuluu myös happohoitoja, joilla pH:n ollessa alle 3 aiheutetaan epidermiksen ja dermiksen solujen hallittu uusiutuminen.

Aloitimme BetaPeel –hapolla, joka on tarkoitettu erityisesti akneihon hoitoon. Happo kihelmöi hieman kasvoilla, mutta se oli täysin siedettävää. Ikävin vaihe oli neutralointi. Tässä vaiheessa verenkierto kasvoilla vilkastuu voimakkaasti, mikä aiheuttaa polttavan tunteen. Tunne on kuitenkin vain hetkellinen ja helpottaa heti kun kasvoille asetetaan kylmä kompressi ja lopuksi vielä rauhoittava naamio.

Hoidon jälkeen iho näyttää ja tuntuu normaalilta, mutta meikkiä, aurinkoa tai hikoilua ei suositella enää saman päivän aikana. Ihon kuoriutumista voi tapahtua 3-4 päivän kuluessa hapotuksesta. Minulla esiintyi vain pientä paikoittaista hilseilyä ensimmäisten kolmen hoitokerran jälkeen. Seuraavat kaksi kertaa käytimme Jessner – happoa, joka on pH-arvoltaan pienin, ja näin ollen vahvin happo. Hoito tuntui samalta kuin aiemminkin, mutta muutaman päivän kuluttua hoidosta iho alkoi kuoriutumaan todella voimakkaasti. Hapotusten jälkeen ihon kosteuttaminen on erittäin tärkeää, siksi suosittelemmekin Medik8:n omaa Ultimate Recovery –voidetta, joka on tarkoitettu erittäin kuivalle iholle. Muutaman päivän ajan ihoa voi joutua kosteuttamaan jopa useita kertoja päivässä.

Parhaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi suositellaan kuuden kerran sarjahoitoa hoitovälin ollessa 2-4vk. Minulle hoitoja tehtiin viisi, sillä viimeinen hapotus olisi sattunut juuri ennen uutta vuotta, enkä halunnut kärsiä silloin hilseilevästä ihosta. Viidelläkin hoidolla syntyi selkeitä tuloksia. Ihoni kunto parani huimasti!

  • Essi

  • 2017-02-06-20-46-34 Kuvat otettu matkapuhelimella ja niitä ei ole photoshopattu!