Anna lahjaksi pehmeä iho..

Diego dalla palman ihanat vartalotuotteet hellivät ihoa ja mieltä.

Occident -paketti (meripihka, iiris, valkoinen lilja..)

  • sisältää syväpuhdistavan merisuolakuorinnan, joka auttaa poistamaan nesteitä ja toksiineja.
  • mukana myös ihana sheavoita ja E-vitamiinia sisältävä Nourishing sensorial cream, joka taistelee ihon ikääntymistä vastaan ja jättää sen samettisen pehmeäksi.

Orient -paketti (pioni, magnolia, seetripuu, kasmir..)

  • sisältää ihoa rauhoittavan ja kosteuttavan sokerikidekuorinnan, joka poistaa kuolleen ihosolukon hellävaraisesti.
  • Spray-pullossa oleva Silkening moisturizing milk rauhoittaa kuivaa ja herkkää ihoa, jättäen sen sileäksi ja silkkiseksi.

Näin kauniit paketit eivät kaipaa edes lahjapaperia!

-Essi

Uutuuksia Artdecolta

Syksy on saapunut!

Artdecon meikkikokoelma Beauty of Nature vie mukanaan mystiseen kauko-idän maailmaan. Voimakkaat ja tummat värit sointuvat kauniisti syksyyn.

Osa tuotteista on jo ennestään tuttuja, mutta sävyt ovat uusia.

High Performance Lipstick tuo huulille kiiltoa ja täyteläisyyttä. Hoitavan pantenolin ja E-vitamiinin ansiosta huulet tuntuvat ihanan pehmeiltä. Uusi sävy Rose hip nro 404 hehkuu voimakasta punaa ja Boysen berry nro 505 tuo huulille marjaisan violetin sävyn.

Kestävyyttä huulimeikkiin saa Soft Lip Liner Waterproof -rajauskynällä. Uusina sävyinä syksyisen punertava Chai tea nro 59 , sekä Plum wine 97, joka saa huulet hehkumaan viininpunaa.

Syksyn trendin mukaisen silmämeikin saa loihdittua uusilla mosaiikkiluomivärisävyillä. Lämmin kullan vivahteinen sävy yhdistettynä voimakkaaseen ruskeaan tuo syvyyttä katseeseen. Voit vielä korostaa katsetta lisäämällä silmiin hieman tumman vihreää tai – violettia. Luomivärit sekä mosaiikkiposkipuna kulkevat kätevästi mukana magneettipohjaisessa Beauty Box Trio Limited Edition – rasiassa.

Syksyn teemalla koristeltu Blush Couture –rasia on kaunis kuin koru; sen kolmisävyiseen punaan on prässätty suloinen kolibri. aavistuksen hohtavat, kevyesti levittyvät sävyt tuovat kasvoille lempeää hehkua.

Nopeasti kuivuvat ja kestävät Art Couture –kynsilakat antavat kynsille täydellisen peittävän sävyn. Uutuusvärejä ovat maanläheinen punainen, intensiivinen vihreä, metallinhohtoinen violetti sekä kullanhohtoinen nude. Parhaan kestävyyden takaa 2 in 1 Lacquer, joka suojaa kynttä värjääntymiltä ja kiinnittää lakan. Kiireiselle sopii pintakuivattava päällyslakka Ultra Quick Dry Top Coat, joka kuivattaa lakan vain 60 sekunnissa.

Täysin uusi Roll it Disc Eyeliner on nestemäinen rajausväri, joka levittyy pienen pienellä pyörällä. Sillä saa tarkan, mattamustan rajauksen.

Nestemäinen Long Lasting Brow Liner on tussimainen kulmakynä, jossa on vino kärki. Tällä erittäin kestävällä kulmakynällä voit joko piirtää kulmat tarkasti tai täyttää täyteläisiksi.

Erittäin värikylläinen musta ripsiväri tuo syvyyttä katseeseen. Kauniisti kolibrein koristeltu Volume Sensation Mascara Limited edition –ripsivärin suuri pehmeä harjas tuo ripsiin runsaasti volyymia ja pituutta.

Uusi Full Mat Lip Color tuo huulille intensiivisen, erittäin kestävän mattavärin. Runsas pigmenttipitoisuus takaa täyden peittävyyden. Nämä kuusi ihanaa sävyä saavat huulet hehkumaan syksyn punaisissa!

Pistäydy hoitolassamme, niin valitsemme juuri sinulle sopivat syksyn värit.

Ihanaa syksyä!

-Essi

Mitä sinä haluaisit Äitienpäivä lahjaksi?

Äitienpäivä 14.5.3017

Aiheuttaa aina pientä pohdintaa; mikä olisi ihanin, mukavin, pidetyin ja hellivin lahja. Ja varsinkin kun lahjaa ostetaan äidille , siihen liittyy niin paljon tunteita. Kiitosta, rakkautta, hellyyttä ja hyvän toivotusta.

Kun kaikilla on kaikkea ja elämän rytmi vauhdikas, voisi pieni pysähtyminen olla parasta. Itse ainakin arvostan hoitavaa lahjaa, se on aikaa itselle ilman paineita. Hoidetaan sitten kasvot, jalat, kädet tai vartalo. Tai uusia vinkkejä meikkiin. Apua voi myös saada uuden tyylin päivitykseen; silmälasikehykset, hiukset yms.

Hoitolan lahjakortti on oivallinen lahja ja taatusti pidetty.meikkisutitytto

Ihanaa Äitienpäivää kaikille Äideille!