Mitä sinä haluaisit Äitienpäivä lahjaksi?

Äitienpäivä 14.5.3017

Aiheuttaa aina pientä pohdintaa; mikä olisi ihanin, mukavin, pidetyin ja hellivin lahja. Ja varsinkin kun lahjaa ostetaan äidille , siihen liittyy niin paljon tunteita. Kiitosta, rakkautta, hellyyttä ja hyvän toivotusta.

Kun kaikilla on kaikkea ja elämän rytmi vauhdikas, voisi pieni pysähtyminen olla parasta. Itse ainakin arvostan hoitavaa lahjaa, se on aikaa itselle ilman paineita. Hoidetaan sitten kasvot, jalat, kädet tai vartalo. Tai uusia vinkkejä meikkiin. Apua voi myös saada uuden tyylin päivitykseen; silmälasikehykset, hiukset yms.

Hoitolan lahjakortti on oivallinen lahja ja taatusti pidetty.meikkisutitytto

Ihanaa Äitienpäivää kaikille Äideille!

Huippu tuloksia hapotushoidolla

Kokemukseni Medik8 happohoidosta

Olen kärsinyt epäpuhtaasta ihosta teini-iästä asti. Suurin ongelma-alue oli leuka, eivätkä lääkärin määräämistä antibioottikuureista ja lääkevoiteista ollut apua kuin hetkeksi. Samaan aikaan kun aloitin työt Beauty Spot:ssa, tuli hoitolaan uusi ihonhoitosarja.

Medik8 – sarjassa on erilaisia A – ja C – vitamiinituotteita, joilla voidaan hoitaa erityisesti ikääntyvää, punoittavaa ja akneihoa. Sarjaan kuuluu myös happohoitoja, joilla pH:n ollessa alle 3 aiheutetaan epidermiksen ja dermiksen solujen hallittu uusiutuminen.

Aloitimme BetaPeel –hapolla, joka on tarkoitettu erityisesti akneihon hoitoon. Happo kihelmöi hieman kasvoilla, mutta se oli täysin siedettävää. Ikävin vaihe oli neutralointi. Tässä vaiheessa verenkierto kasvoilla vilkastuu voimakkaasti, mikä aiheuttaa polttavan tunteen. Tunne on kuitenkin vain hetkellinen ja helpottaa heti kun kasvoille asetetaan kylmä kompressi ja lopuksi vielä rauhoittava naamio.

Hoidon jälkeen iho näyttää ja tuntuu normaalilta, mutta meikkiä, aurinkoa tai hikoilua ei suositella enää saman päivän aikana. Ihon kuoriutumista voi tapahtua 3-4 päivän kuluessa hapotuksesta. Minulla esiintyi vain pientä paikoittaista hilseilyä ensimmäisten kolmen hoitokerran jälkeen. Seuraavat kaksi kertaa käytimme Jessner – happoa, joka on pH-arvoltaan pienin, ja näin ollen vahvin happo. Hoito tuntui samalta kuin aiemminkin, mutta muutaman päivän kuluttua hoidosta iho alkoi kuoriutumaan todella voimakkaasti. Hapotusten jälkeen ihon kosteuttaminen on erittäin tärkeää, siksi suosittelemmekin Medik8:n omaa Ultimate Recovery –voidetta, joka on tarkoitettu erittäin kuivalle iholle. Muutaman päivän ajan ihoa voi joutua kosteuttamaan jopa useita kertoja päivässä.

Parhaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi suositellaan kuuden kerran sarjahoitoa hoitovälin ollessa 2-4vk. Minulle hoitoja tehtiin viisi, sillä viimeinen hapotus olisi sattunut juuri ennen uutta vuotta, enkä halunnut kärsiä silloin hilseilevästä ihosta. Viidelläkin hoidolla syntyi selkeitä tuloksia. Ihoni kunto parani huimasti!

  • Essi

  • 2017-02-06-20-46-34 Kuvat otettu matkapuhelimella ja niitä ei ole photoshopattu!

Syksyyn tulossa paljon uusia tuulia

Vielä vähän aikaa sitten näytti tältä…..WP_20160601_11_08_53_Pro

Nyt on jo paljon valoisampaa. Uusi hoitola valmistuu kovaa vauhtia ja avajaisia pääsemme viettämään lokakuussa. Hoitola sijaitsee ihan ydinkeskustassa Rotuaarilla, osoitteessa Kirkkokkatu 16, 6.krs. Meillä siis ylin läpitalon huoneisto, terassilla varustettuna. Sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta, lasiliukuovet Kappahlin ja Marimekon välistä ja oikealla hissillä 6. kerrokseen. Porraskäytävään pääset myös Viman kautta ja suoraan KahvilaRoberts Coffeesta.

WP_20160214_16_48_05_Pro Pikkuisen kun on tuota prinsessan ja ehkä harakankin vikaa, tuohan se oli pakko ostaa koristamaan asiakastilaa:-)

Uutena palveluna tulee olemaan säännölliset asiantuntijaluennot kuluttajille, liittyen kauneuteen, terveyteen, ravintoon ja yleiseen hyvinvointiin. Myös ihotautilääkärin vastaanotto sekä ravintovalmentajan palvelut myös onnistuvat meidän kautta. Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Jaana Saloniemi jatkaa Restylane vastaanottoa.

Seuratkaa meidän ilmoittelua muutto aikataulusta asiakaskirjeistä, facesta ja nettisivuilta. Uusimme juuri palvelutarjontaamme ja hinnastoa ajan tasalle. Malttakaa vielä hetki, niin saan kaiken puserrettua nettiin:-)

Uutta on tulossa myös hoito ja tuotepuolelle. Aloitamme syksyn kovalla kouluttautumisputkella. Näistä tiedotamme ajankohtaisesti.

Henkilökunta vaihdoksia

Meidän Henna, Stockmannin hoitolasta, on lähtenyt toteuttamaan unelmaansa ja aloitti ensihoitajan opinnot tällä viikolla. Haikein mielin toivotamme hänelle oikein paljon onnea tulevalle ja opiskeluintoa. Toivottavasti saamme hänet aina silloin tällöin töihin opiskelun lomassa.

Ja JIPPII, Seppälän Mia tulee takaisin.

Mia aloittaa työt 1.9. ajat ovat jo varattavissa netissä ja puhelimitse. Mia ottaa vastaan Stockmann-korttelin hoitolassa. Ja siirtyy siitä uuteen hoitolaan lokakuussa. Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat!

mia226.Positiivisuusviikkoa vietetään 5.-11.9.

Aloitetaan etukäteen jo ajatuksella;

Kun pidät itseäsi onnistujana, toimit ajatustesi mukaisesti

ja pian kaikki muutkin ovat kanssasi samaa mieltä.

Ihanaa loppuviikkoa Sinulle!