Tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Beauty Spot Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste. Laadittu 29.6.2018

1. Rekisterinpitäjä

Beauty Spot Oy, Kirkkokatu 16,6.krs, 90100 Oulu

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Emmi Kaijala 040 5718607 beautyspot(at)beautyspot.fi

3. Rekisterin nimi

Tehden ajanvarausjärjestelmän asiakasrekisteri.

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on henkilön suostumus. Tarkoituksena yhteydenpito asiakkaiden kanssa, mahdolliset peruutukset, ajanvaihdokset, sairastapaukset, sovitun ajan siirtäminen tai muuttaminen, reklamaatiot, palautteiden vastaan ottaminen sekä asiakkaiden tuotetilaukset
-Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin, eikä myöskään markkinointiin ilman asiakkaan suostumusta.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat asiakkaan varatessa aikaa henkilön nimi, puhelinnumero ja voimassa oleva sähköpostiosoite. Lahjakorttitilauksia postitettaessa tietosisältöön kuuluu myös osoite tai lahjan saajan osoite. Yrityksiltä laskuttaessamme tietosisältöön kuuluu myös asiakkaan y-tunnus sekä tilitiedot. Asiakastietoja säilytetään niin kauan kuin asiakassuhde jatkuu.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkailta mm www.lomakkeilla, lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palveluiden kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista joissa asiakas tai yritys haluaa luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille ilman rekisteröidyn suostumusta, ei myöskään EU.n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti ja ne ovat salasanan takana jonka tietävät vain työsuhteessa olevat. Kun rekisteritietoja säilytetään internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti vain niiden työntekijöiden toimesta joiden työnkuvaan se kuuluu. Manuaalisesti käsittelemme aineistoa joissa voi olla asiakkaan nimen lisäksi kaavoja/teko-ohjeita ja mittoja, joka on osa työskentelyvälineitämme. Nämä säilytetään turvallisessa paikassa johon vain työntekijät pääsevät käsiksi. Työntekijöillä on vaitiolosopimus joka koskee myös asiakkaan tietoturvaa, tämä on mainittu työsopimuksessa.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää sähköpostitse os:n beautyspot(at)beautyspot.fi rekisterin pitäjälle. Rekisterin pitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa. ( pääsääntöisesti kuukauden kuluessa)

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyllä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti sähköpostiin rekisterinpitäjälle beautyspot(at)beautyspot.fi. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

HIFU -Veitsetön kasvojen kohotus

High Intense Focused Ultrasound eli HIFU on veitsetön kasvojen kohotus ilman merkittävää toipumisaikaa.

Hoito perustuu tarkkaan kohdennettuun ultraääneen ja se on kirurgisen veitsen lisäksi ainoa hoitomenetelmä, joka vaikuttaa ihossa jopa 4,5mm syvyyteen.

Hoitotulos on nähtävillä vasta parin kuukauden jälkeen, koska iho tarvitsee aikaa uusiutumiseen. HIFU -hoito kannattaa siis tehdä hyvissä ajoin ennen tärkeitä juhlia/menoja. Tarvittaessa hoidon voi uusia, mutta aikaisintaan kuuden viikon kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta ja HIFU-hoitoa voidaan tehdä korkeintaan kolme kertaa vuodessa.

Iho voi hieman punoittaa hoidon jälkeen, mutta varsinaista toipumisaikaa ei ole, sillä se ei vaikuta ihon pintaan. Auringonottoa, saunaa ja solariumia tulee kuitenkin välttää parin viikon ajan.

C-vitamiinin pinnallinen käyttö sekä kollageenivalmisteiden sisäinen käyttö on suositeltavaa, sillä ne aktivoivat ihon kollageenin tuotantoa. Kaikki hoitoa tukevat tuotteet löydät hoitolastamme!

Aiheeseen liittyvä kuva

-Essi

Herätä iho kevääseen

Pitkän ja kylmän talven jälkeen iho näyttää kuivalta, elottomalta ja siinä on kuivuuden aiheuttamia juonteita. Hapen puutteessa iho ei pysty hengittämään tai toimimaan hyvin.

Dandelion -kasvohoito tukee ihon toimintaa lisäämällä hapen osuutta. Antioksidanttinen voikukan mehu ja puhdistava appelsiininkukka yhdessä muiden tehokkaiden ainesosien kanssa palauttaa ihon kirkkauden.


Kotona ihon voi kuoria Jelly scrub -sokerikuorinnalla, joka jättää ihon tasaiseksi ja pehmeäksi. Heleyttä ja kosteutta iholle saadaan mm. C-vitamiinia sisältävällä Nectar serumilla ja 24h kosteuttavalla voiteella.

Kaikki tämän linjan tuotteissa käytetyt vaikuttavat ainesosat ovat 100% luonnollista tai biologista alkuperää.

Aurinkoista kevätpäivää<3

-Essi