HIFU -veitsetön kasvojenkohotus Oulussa

Mitä on HIFU?

HIFU (High Focused Intense Ultrasound) -menetelmällä ihokudokseen kohdistetaan erittäin tehokasta mikrofokusoitua ultraääntä.  Käsittely kiinteyttää ja kohottaa ihokudosta. Ultraääni kohdistetaan haluttuun kohtaan ja syvyyteen (kasvoilla 1,5mm, 3mm, 4,5mm, vartalolla 8mm ja 16mm ) vahingoittamatta ihoa. Yhden käsittelyn hoitotulos on nähtävissä kahden kuukauden kuluessa ja hoitoa voidaan tehdä enintään kolme kertaa 12 kuukauden aikana. Hoitovälin tulee olla vähintään kaksi kuukautta. HIFU -hoidolla saadaan tuloksia suht nopeasti ilman pitkää toipumisaikaa.

Kenelle hoito sopii?

Kiinteyttään menettäneelle iholle, noin 35-80 vuotiaille. Paras tulos saavutetaan, kun myös kotihoito on kunnossa. Kosmetologi auttaa valitsemaan asiakkaalle oikeat tuotteet.

Miltä hoito tuntuu?

Tämä on hyvin yksilöllistä. Toisille hoito tuntuu epämiellyttävältä ja toisille se taas ei tunnu lainkaan ikävältä. Käsittely on kuitenkin siedettävä ja aina tarvittaessa tehoa säädellään.

Milloin hoitoa ei voi tehdä?

HIFU:a ei suositella henkilöille, joilla on paha akne, tulehduksia tai ihosairauksia, hammastulehdus, epilepsia, erityinen mustelmaherkkyys tai ovat raskaana tai imettävät. Botuliinipistosten jälkeen tulee olla vähintään kaksi viikkoa väliä ja täyteaineita HIFU häivyttää.

Miltä iho näyttää ja tuntuu hoidon jälkeen?

Iho voi hieman punoittaa, olla arka ja kireän tuntuinen. Tuntemuksia voi olla iholla muutamasta tunnista muutamaan päivään. Meikkiä saa käyttää heti hoidon jälkeen. Välittömiä tuloksia voi olla nähtävissä heti hoidon jälkeen, mutta viimeistään kahden kuukauden aikana.

  • vältä hoidetun alueen pesemistä kuumalla vedellä 48h ajan
  • vältä saunomista ja kuumia tiloja, auringonottoa ja solariumia noin viikon ajan
  • vältä voimakasta  hieromista hoidetulla alueella
  • vältä laser-,rf-,elektroporaatio -yms. hoitoja vähintään kolmen viikon ajan
  • käytä aurinkosuojaa
  • kosteuta ihoa huolellisesti ihotyyppisi mukaisilla tuotteilla (autamme valitsemaan hoitoa tukevat tuotteet)

Olemme Beauty Spotissa tehneet HIFU:a jo vuodesta 2018 ja uudistimme laitteemme vuoden 2022 vaihteessa entistä tehokkaampaan ja nopeammin tuloksia antavaan 5D HIFU:n.

 

Terveisin Emmi & Essi

7.9.20225D HIFU