Huippu tuloksia hapotushoidolla

Kokemukseni Medik8 happohoidosta

Olen kärsinyt epäpuhtaasta ihosta teini-iästä asti. Suurin ongelma-alue oli leuka, eivätkä lääkärin määräämistä antibioottikuureista ja lääkevoiteista ollut apua kuin hetkeksi. Samaan aikaan kun aloitin työt Beauty Spot:ssa, tuli hoitolaan uusi ihonhoitosarja.

Medik8 – sarjassa on erilaisia A – ja C – vitamiinituotteita, joilla voidaan hoitaa erityisesti ikääntyvää, punoittavaa ja akneihoa. Sarjaan kuuluu myös happohoitoja, joilla pH:n ollessa alle 3 aiheutetaan epidermiksen ja dermiksen solujen hallittu uusiutuminen.

Aloitimme BetaPeel –hapolla, joka on tarkoitettu erityisesti akneihon hoitoon. Happo kihelmöi hieman kasvoilla, mutta se oli täysin siedettävää. Ikävin vaihe oli neutralointi. Tässä vaiheessa verenkierto kasvoilla vilkastuu voimakkaasti, mikä aiheuttaa polttavan tunteen. Tunne on kuitenkin vain hetkellinen ja helpottaa heti kun kasvoille asetetaan kylmä kompressi ja lopuksi vielä rauhoittava naamio.

Hoidon jälkeen iho näyttää ja tuntuu normaalilta, mutta meikkiä, aurinkoa tai hikoilua ei suositella enää saman päivän aikana. Ihon kuoriutumista voi tapahtua 3-4 päivän kuluessa hapotuksesta. Minulla esiintyi vain pientä paikoittaista hilseilyä ensimmäisten kolmen hoitokerran jälkeen. Seuraavat kaksi kertaa käytimme Jessner – happoa, joka on pH-arvoltaan pienin, ja näin ollen vahvin happo. Hoito tuntui samalta kuin aiemminkin, mutta muutaman päivän kuluttua hoidosta iho alkoi kuoriutumaan todella voimakkaasti. Hapotusten jälkeen ihon kosteuttaminen on erittäin tärkeää, siksi suosittelemmekin Medik8:n omaa Ultimate Recovery –voidetta, joka on tarkoitettu erittäin kuivalle iholle. Muutaman päivän ajan ihoa voi joutua kosteuttamaan jopa useita kertoja päivässä.

Parhaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi suositellaan kuuden kerran sarjahoitoa hoitovälin ollessa 2-4vk. Minulle hoitoja tehtiin viisi, sillä viimeinen hapotus olisi sattunut juuri ennen uutta vuotta, enkä halunnut kärsiä silloin hilseilevästä ihosta. Viidelläkin hoidolla syntyi selkeitä tuloksia. Ihoni kunto parani huimasti!

  • Essi

  • 2017-02-06-20-46-34 Kuvat otettu matkapuhelimella ja niitä ei ole photoshopattu!